© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΟΝΕΩΝ 


           Την Παρασκευή 5:30 μ.μ. θα έρθουν οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄και Ε΄ τάξεων στο Γιοκάλειο Ίδρυμα για να κάνουμε την τελική πρόβα. Όλοι οι μαθητές να φορούν τα ρούχα της παράστασης. Περίπου στις 8:30 μ.μ. θα τελειώσει η τελική πρόβα. Παρακαλώ να μην αργήσετε για να μην αγχώνονται οι μικρότεροι μαθητές.

           Τo Σάββατο 6:00 μ.μ θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γιοκάλειο, αλλά όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν θα πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 5:30μ.μ.

      Την Παρασκευή 22-12-2017  θα έρθουμε σχολείο κανονικά με σάκες και οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης στις 12:00 π.μ. περίπου θα πάνε να πούνε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμο Καρύστου και στο Γηροκομείο Καρύστου. Θα σχολάσουν σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.

      Την Τρίτη 19-12-2017:


Στις 12:25 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος ένταξης από την κ. Χρυσούλα Μαραθού. 

Στις 12:45 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον Διευθυντή του Σχολείου για τρέχοντα θέματα, ανάμεσα στα οποία και η επικείμενη μεταφορά στο νέο σχολικό συγκρότημα και συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Στις 13:15 μ.μ. της ίδιας μέρας θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου στους μαθητές των τάξεων: Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄.   και θα γίνει ενημέρωση γονέων για την πρόοδο των μικρότερων μαθητών των Α΄ και Β΄ τάξεων. 

    
   Όποια οικογένεια επιθυμεί  μπορεί να συνεισφέρει  στο χριστουγεννιάτικο δώρο της καθαρίστριας του σχολείου μας  με  ένα συμβολικό ποσό .  






Ο Δ/ντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας
 σας ευχόμαστε
Καλά Χριστούγεννα και


Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις