© 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου 2007-2024

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Έλεγχοι Προόδου-Συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας -Εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου

2ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ  ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς  
Α) Τη  Δευτέρα  19  Μαρτίου  2018  θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου  του β΄ τριμήνου.
·        Οι μαθητές θα σχολάσουν κανονικά στις 13:15 μ.μ.
·        Ενημέρωση  στις 12:00 μ.μ. από τον Διευθυντή του σχολείου για τα τρέχοντα θέματα στο χώρο του Περιβαλλοντικού Κέντρου, με κυριότερο τη μεταφορά στο νέο κτίριο.
·        Οι γονείς – κηδεμόνες της  Α΄  θα έχουν ενημέρωση από τη δασκάλα της τάξης στις 12:45 μ.μ.
·        Οι γονείς – κηδεμόνες της  Β΄  θα έχουν ενημέρωση από τη δασκάλα της τάξης στις 13:15 μ.μ.
·        Οι γονείς – κηδεμόνες των  Γ΄ και Δ΄ τάξεων  θα πάρουν τους Ελέγχους Προόδου  από τις δασκάλες των τάξεων στις 12:45 μ.μ.
·        Οι γονείς – κηδεμόνες των  Ε΄ και Στ΄ τάξεων  θα πάρουν τους Ελέγχους Προόδου  από τους/τις  δασκάλους/ες των  τάξεων στις 13:15 μ.μ.

Β)  Συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας  
Οι μαθητές   που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας  και οι συνοδοί γονείς –κηδεμόνες θα πρέπει να είναι , την Κυριακή 18 Μαρτίου , στην Πλατεία Καρύστου στις 4:50 π.μ. , για να αναχωρήσουμε για την Αθήνα οδικώς. Οι μαθητές και οι γονείς που θα βρίσκονται ήδη στην Αθήνα θα μας συναντήσουν στη στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό στις 8:30 π.μ.

Γ) Εκπαιδευτικό πρόγραμμα  « Η τσάντα στο σχολείο»                
 Την Πέμπτη  22  Μαρτίου 2018  οι μαθητές θα αφήσουν την τσάντα τους στο σχολείο υλοποιώντας το Πρόγραμμα « Η τσάντα στο σχολείο» για τον μήνα Μάρτιο , έχοντας μαζί τους και τα βιβλία και τετράδια των μαθημάτων της Δευτέρας.

Δ)  Εορτασμός  της επετείου της 25ης Μαρτίου :
                 Την Πέμπτη  22  Μαρτίου 2018 και ώρα  5μ.μ. στο Γιοκάλειο Ίδρυμα θα πραγματοποιηθεί η τελική πρόβα της γιορτής ( αφορά τους μαθητές της, Δ΄ και Ε΄ τάξης) .
                Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018  οι μαθητές θα έρθουν το πρωί στο σχολείο κανονικά .  Στη συνέχεια θα πάμε στην πλατεία για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων των σχολείων στις 11:30 π.μ. περίπου. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εκεί εγκαίρως  για την παραλαβή των μαθητών , ώστε να  μην αγχώνονται οι μικρότεροι μαθητές.
Το  Σάββατο  24 Μαρτίου 2018 και ώρα  7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μνήμης του σχολείου μας , αφιερωμένη στους ήρωες του 1821 , από τους μαθητές των  Δ΄ και Ε΄ τάξεων , στο Γιοκάλειο  Ίδρυμα . Η παρουσία σας  θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
                 Την Κυριακή  25η Μαρτίου 2018   οι μαθητές από  Γ’  μέχρι και ΣΤ΄ τάξη  θα συγκεντρωθούν  στην αφετηρία των λεωφορείων  στις 9:15  , για να πάνε στην  εκκλησία . Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρέλαση και θα παραλάβετε τους μαθητές από τη Δυτική παραλία Καρύστου. 
       Οι   εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης  θα  παραλάβουν τους μαθητές από τους γονείς τους  στο  Μπούρτζι ,  μετά το τέλος της ομιλίας στην πλατεία Καρύστου , για την παρέλαση. Μετά το πέρας της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές στη Δυτική παραλία Καρύστου. 


Καλό  Σαββατοκύριακο !!!

Συνολικές προβολές σελίδας

eSafety

Ντοκιμαντέρ: Επαγγελματικές ευκαιρίες στην Κάρυστο

Ντοκιμαντέρ: "Κάρυστος 1821"

Ο Πόλεμος των Γενεών (Ταινία)

O Mορμόλης (Ταινία }

Θεατρικές παραστάσεις